Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 130.00 RON (include TVA)

Anthurium 40 - 130.00 RON

Anthurium cu radacina 40 cm

Descriere:
Planta cu radacina
Nume:
Anthurium
Semnificatia florilor:
Anthurium-ul semnifica eleganta, implinire, trainicie
Carei persoane oferiti anthurium cu radacina:
Anthurium cu radacina oferiti persoanelor ambitioase, persoanelor cu caracter,  persoanelor care si-au atins scopul in viata, persoanelor distinse,  dar puteti oferi aceasta planta si persoanelor de la care aveti asteptari mari cu conditia sa stie semnificatia acesteia .
Parfumul florilor :
Anthurium-ul nu este parfumat dar este una dintre cele mai solicitate plante penru frumusetea,  eleganta si trainicia ei, cei mai multi clienti o cumpara pentru ei insisi in toate culorile disponibile.
Rezistenta plantei:
Anthurium-ul este una dintre cele mai longevive plante, ea ajungand sa traiasca pana la 12 ani,  cu conditia sa fie bine intretinuta, adica in momentul in care o cumparati sa fiti atenti ca in ghiveci exista un pliant une veti gasi toate atentionarile si modul in care trebuie udata planta. In cazul in care nu exista acest pliant (se intampla sa fie importat fara aceste pliante) trebuie sa fiti atenti la ambalajul acesteia (sa fie original) pentru ca sunt trecute pe el toate atentionarile, daca nici pe ambalaj nu sunt trecute aceste informatii inseamna ca aceasta este de mai mult timp in magazinul (floraria) respectiva si vanzatoarea este obligata sa va dea anumite informatii despre modul in care a fost intretinuta planta: la cat timp a fost udata, cum a fost udata, apa pusa direct in pamant sau apa pusa in farfurioara, la ce temperatura trebuie tinuta planta, daca trebuie tinuta la soare, daca trebuie tinuta la umbra etc.
Ingrijirea plantei:
Anthurium-ul este o planta foarte rezistenta (citeste rubrica rezistena plantei) de obicei acesta trebuie  udat odata la 3 zile cand temperatura interioara depaseste 25 grade (planta nu este de exterior) iar daca temperatura este mai mica decat aceasta planta trebuie udata odata pe saptamana, nu trebuie tinuta direct la soare. Daca aveti posibilitatea
este recomandat ca aceasta sa fie tinuta langa geam (ferita de  curent).

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media