Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 160.00 RON (include TVA)

Ana - 160.00 RON

Buchet din anthurium decorat cu aspidistra si bergrass

Descriere buchet:
Un buchet superb compus din 11 fire de anthurium frumos decorat cu frunze de aspidistra si bergrass.
Semnificatia florilor:
Anthurium roz semnifica dragoste, romantism, afectivitate, sexualitate, sentimentalism.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul creat numai din anthurium roz il puteti oferi sotiei, iubitei, prietenei sau persoanei pentru care aveti sentimente de dragoste.
Parfumul florilor:
Din pacate anthurium-ul nu este parfumat, Dumnezeu l-a inzestrat doar cu frumusete, cred ca daca era si parfumat oamenii nu mai cumparau alte flori in afara de anthurium(parerea mea).
Aveti ocazia sa va scrieti opinia pe site la rubrica “parerea ta conteaza”.
Rezistenta florilor:
Anthurium-ul ajunge sa traiasca pana la 2 saptamani cu conditia sa fie bine intretinut.
Ingrijirea buchetului;
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele. In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima, apoi frunzele.  Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media