Cum platesc

Metode de plata

Pentru a facilita cat mai mult procesul de comanda, va punem la dispozitie multiple metode de plata:

Transfer bancar

sau ordin de plata, ordin de incasare. Consta in transferul in contul nostru a sumei de plata. Este foarte important ca dupa realizarea acestuia sa ne trimiteti prin fax sau prin e-mail o copie dupa ordinul de plata, comenzile putand fi livrate doar dupa primirea acestei confirmari. In cazul in care platiti prin e-banking puteti trimite un printscreen cu pagina ce dovedeste efectuarea transferului.

Card bancar

este cea mai simpla si cea mai rapida metoda de plata. Consta in completarea unui formular securizat cu datele cardului, date ce ajung direct catre serverul procesatorului agreat de VISA si MASTERCARD, nefiind stocate pe serverele noastre. Procesul este securizat la cel mai inalt standard de securizare si este inrolat in sistemul Visa Mastercard 3D Secure. Desi suma de plata este afisata in RON, puteti utiliza si carduri emise in orice alta moneda, conversia facandu-se automat la cursul bancii din momentul respectiv.

Dupa ce selectati aceasta metoda de plata veti putea vizualiza datele necesare transferului – contul firmei noastre.

Western Union

consta in completarea unui formular de transfer la Western Union, este o metoda un pic mai costisitoare din cauza comisioanelor insa o puteti lua in calcul in cazul in care nu puteti apela la nici una din metodele anterioare.Dupa selectarea acestei metode de plata vi se va indica persoana catre care trebuie sa realizati transferul

Plata la livrare

este metoda prin care plata produselor cumparate se va face in momentul livrarii acestora la destinatie.

 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media