Mesajul care va insoti aranjamentul:
Pret: 177.00 RON (include TVA)

Karina - 177.00 RON

Buchet din strelitzia decorat cu ruscus

Descriere buchet:
Aranjamentul este format din 7 fire de strelitzia frumos decorat cu frunze de ruscus italian.
Semnificatia florilor:
La strelitzia pentru frumusetea ei i se mai spune si pasarea paradisului si aceasta semnifica frumusete,  eleganta, protectie,  fericire, apropiere.
Carei persoane oferiti buchetul:
Buchetul care este compus doar din strelitzia poate fi oferit oricarei persoane indiferent de varsta,sex sau ocupatie.
Parfumul florilor:
Strelitzia nu este parfumata.
Rezistenta florilor:
Strelitzia daca este intretinuta corespunzator ajunge sa traiasca pana la 6 saptamani, aceasta inflorind in perioada respectiva de 7 sau de 9 ori,depinde cati pui are.
Ingrijirea buchetului:
Daca primiti un buchet de flori ambalat acesta trebuie neaparat desfacut din ambalaj pentru ca florile sa poata fi aerisite, in general buchetul este legat la codite cu o funda, si aceasta trebuie desfacuta pentru a va fi mai usor sa-l ingrijiti, adica sa taiati coditele.  In cazul in care nu il desfaceti acesta are toate sansele sa moara mai repede.
Cand buchetul primit nu este ambalat nu trebuie decat sa-i desfaceti  fundita si sa taiati fiecare codita in parte inainte sa-l puneti in apa pentru ca acestea fiind scoase din apa de cel putin o ora porii coditelor sunt inchisi
si chiar daca ii puneti in apa proaspata ei nu au pe unde sa traga apa astfel incat neajungand apa la floare aceasta moare prima,  apoi frunzele. Coditele trebuiesc taiate daca nu zilnic macar o data la 2 zile.

Felicitare gratuita pentru orice buchet de flori. Livram in Bucuresti in 2 ore in functie de adresa de livrare. Cumparaflori garanteaza folosirea celor mai proaspete flori si livrarea lor la timp.
 

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media