Despre flori

Oamenii au fost intotdeauna atrasi de frumusetile naturii in special de flori,iar pentru a se bucura o perioada cat mai lunga de frumusetea acestora le-a adus in gradina,balconul sau in casele lor.
Florile fie ca sunt oferite,fie ca sunt primite,invita mereu la sentimente delicate,inalte,acestea simbolizand binele,frumosul,niciodata raul.
Florile sunt astazi nelipsite din viata noastra fie acasa fie la locul de munca unde ne petrecem cea mai mare parte din zi, acestea pot fi la fir adica taiate sau cu radacina in pamant .
Cu ani in urma obisnuiam sa oferim persoanelor dragi flori taiate insa din 1990 florariile au o gama foarte variata de flori taiate si cu radacina de unde iubitorii de frumos ,dornici de a procura flori cu radacina sau taiate pentru a le duce acasa sau pentru a le oferi celor dragi stiind ca oferind o floare cu radacina vor produce o bucurie chiar mai mare decat atunci cand ofera flori taiate, acestea din urma avand viata mult mai scurta decat florile cu radacina.
Se cunoaste importanta florilor cu radacina asupra rolului de purificare a aerului din incaperea care este infrumusetata de acestea, floarea cu radacina consumand dioxidul de carbon in
procesul de fotosinteza care are loc in frunze pe parcursul zilei.
Pentru a beneficia de frumusetea florilor taiate si a plantelor cu radacina trebuie sa le asiguram minimum de conditii necesare acestora pentru continuarea vietii .
Atunci cand achizitionam o floare cu radacina trebuie sa stim ca aceasta este expusa la vanzare in momentul in care are valoare decorativa maxima si ca odata ce floarea ajunge sa fie oferita sau in cazul in care o cumparati pentru dumneavoastra si ajunge in locuinta planta sufera sau chiar moare pentru ca multi dintre noi nu stim sa o ingrijim specific factorilor de mediu al acesteia in conditii de camera.
Scriu aceste randuri pentru iubitorii de flori si incerc sa aduc raspuns unora din intrebarile frecvente ce sunt puse de fiecare client in parte in momentul cand cumpara un buchet de flori sau o floare cu radacina. Incepand cu 1990 pe piata de flori din Romania se gaseste un sortiment foarte variat de flori taiate care,in cea mai mare parte,provin din import.
Cand ajungem in posesia unui aranjament floral,nu cunoastem faptul ca florile proaspete,de la care asteptam sa ne bucuram cat mai mult timp de frumusetea lor au fost supuse unui intreg complex de factori si operatii care si-au pus amprenta asupra vietii lor,asupra duratei de mentinere a calitatii florilor la cumparator se adauga influenta unei intregi serii de factori pe timpul cresterii si dezvoltarii florilor in sere,la recoltare si pe parcursul procesului de valorificare.
Unele soiuri de flori proaspete importat,pe care le cumparam,cand au valoare decorativa maxima sunt recoltate cu saptamani in urma,la momentul optim pentru a putea mentine calitatea in timpul transportului si pe perioada expunerii in magazinele de flori pentru valorificare la cumparator.

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media