Cum si cui oferim florile

Va spun din experienta ca in zilele noastre nu se mai ofera flori decat persoanelor foarte apropiate sau persoanelor de care avem nevoie in mod deosebit.
Cu ani in urma florile se ofereau din placere,fara un motiv anume insa acum trebuie sa ne limitam la a oferi flori doar atunci cand este strict necesar.
Atunci cand oferim flori , ne servim de frumusetea naturii pentru ca persoana care le primeste sa se bucure de aceasta si se spune ca florile sunt puntea
de legatura intre suflete.Florile au limbajul lor, iar noi ne exprimam o multime de sentimente prin acestea.
Florile simbolizeaza iubire,prietenie,pasiune,respect,bucurie,fericire dar si regrete.
Pentru a ne exprima sentimentele fata de o anumita persoana nu trebuie neaparat sa oferim un buchet mare si costisitor,un simplu fir de floare poate aduce
bucurie mai mare in sufletul persoanei care il primeste decat daca ar fi primit un buchet mare de… crin imperial sa spunem.
Multe persoane se intreaba daca este indicat sa ofere flori su daca este corect ce semnifica florile din buchetul cumparat.
De obicei vanzatoarea trebuie sa stie ce flori sa ofere clientului pentru diferite ocazii.
Atunci cand oferim un buchet sau un aranjament floral trebuie sa alegem florile in functie de persoana care primeste buchetul si in functie de ocazie.
Toate florile sunt frumoase, insa trebuie sa retinem ca nu putem oferi orice floare cu orice ocazie, spre exemplu florile de camp cu toate ca sunt frumoase
nu pot fi oferite oricui si nu cu orice ocazie, acestea se ofera doar persoanelor pe care le cunoastem si stim sigur ca ii face placere sa primeasca un asemenea buchetel.
Pentru ocazii deosebite trebuie sa alegem un buchet compus din crin, lisiantus, lalele, gerbera, trandafir sau dupa caz orhidee.
Aranjamentele florale alcatuite din mai multe flori de diferite culori semnifica prietenie,caldura, dragoste, iar cele dintr-o singura culoare semnifica noblete,distinctie,respect.
Intotdeauna vom avea in vedere faptul ca florile alese pentru a ni se face buchetul pe care trebuie sa-l oferim ne caracterizeaza gustul dar si parerea fata de cea care-l primeste.

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media