Cum oferim florile

tulip-flowers_1920x1200_80016Atunci cand cumparam un buchet de flori de la magazin acesta trebuie ambalat in celofan sau mai nou in plasa sau hartie, insa ambalajul se pune la buchet doar pentru protectia florilor.Buchetul nu se ofera niciodata ambalat, florile se desfac intotdeauna din ambalaj inainte de a fi oferite,pentru a li se vedea frumusetea si prospetimea acestora.
In cazul in care buchetul are ambalajul asezat doar pe tijele florilor de unde a fost legat pana la taietura tijelor acesta poate fi oferit asa deoarece se vad si florile si frunzele.
Exista cupele de orhidee imperiala si orhideea phalaenopsis care sunt importate ambalate in cutii de carton du acetofan deasupra , iar floarea este asezata in acestea cu o fiola micuta care contine apa sau in unele cazuri substanta hranitoare pentru floare, acestea putand fi oferite in ambalajul lor.
Trebuie stiut ca atunci cand oferim buchetul acesta trebuie sa fie inmanat cu tijele in jos corespunzator pozitiei cresterii florilor.
Daca suntem invitati la o familie, barbatul este cel care va inmana buchetul gazdei.Daca sotul gazdei este sarbatori florile sunt oferite doamnei , iar sotului i se va oferi cadoul decorat festiv , insa daca stim ca acesta iubeste florile ii vom oferi pe langa cadou si cateva fire de flori taiate sau o floare cu radacina.
In general doamnele sunt cele care primesc flori, insa sunt si domni carora le plac florile , iar acestia nu trebuiesc neglijati, de cate ori avem ocazia trebuie sa le oferim florile preferate de acestia.
Atunci cand primim un buchet de flori trebuie sa avem grija ca inainte sa le punem in vaza cu apa sa nu uitam sa le taiem cate 1 cm. din fiecare codita ca acestea sa poata sa traga apa si noi sa ne putem bucura cat mai mult timp de acestea.

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media