Ce flori oferim si cu ce ocazie

Atunci cand trebuie sa mergem la maternitate pentru ca o ruda sau cunostinta a nascut si trebuie sa-i oferim un buchet de flori trebuie sa-i ducem un buchet compus din flori de sezon, insa trebuie sa avem grija ca acestea sa nu fie parfumate deoarece se stie faptul ca acestea fac rau respiratiei nounascutului,
Cand nounascutul este o fetita oferim mamei un buchet alcatuit din flori rosii si roz sau roz si alb, iar daca este baiat buchetul oferit poate fi compus din culorile: verde cu alb sau albastru cu galben.
Cand suntem invitati la botez si dorim sa oferim mamei un buchet de flori acesta trebuie sa fie alcatuit din flori de diferite culori , sa fie un buchet vesel, din culori pastelate in care pot fi puse si ramuri de pomi fructiferi , acestea semnificand viata lunga si belsug.
Daca mergem la ziua unui copil si dorim sa ducem un buchetel de flori acesta trebuie sa fie alcatuit din diferite culori, sa fie vesel si micut cu tijele scurte.
Atunci cand mergem la ziua unei domnisoare trebuie sa-i ducem un buchet alcatuit din minitrandafiri albi sau roz sau buchetul poate fi facut din frezie de diferite culori.
La majoratul unei tinere se ofera intotdeauna 19 fire de flori, iar buchetul poate fi compus din diferite flori sau poate fi compus dintr-un singur soi de floare.
La sarbatoarea unei persoane adulte trebuie sa oferim buchetul compus din florile preferate de aceasta daca este posibil. In cazul in care persoana nu ne este cunoscuta trebuie sa-i oferim un buchet compus din crin imperial alb, strelitia sau anturium.
Unui barbat ii oferi buchetul compus din flori galbene, albastre, sau galben combinat cu verde si alb, niciodata nu vom oferi unui barbat flori rosii sau roz.
Persoanelor in varsta le oferim buchete alcatuite din flori de sezon sau daca ne sunt apropiate le putem oferi flori cu radacina, acestea avand timp sa se ocupe de ele se vor bucura de frumusetea acestora mai mult timp.
La o cununie civila daca suntem invitati vom oferi un buchet viu colorat sau buchetul poate fi alcatuit din florile preferate de viitoarea mireasa.
Dcaca suntem invitati la nunta oferim miresei un buchet alcatuit din flori albe sau in cazul in care mireasa ne este cunoscuta si stim ca prefera flori de alta culoare pentru ai face pe plac ii oferim acesteia florile preferate chiar daca acestea nu sunt albe.
Atunci cand viata ne aduce in situatia de a merge la o inmormantare comandam la florarie o coroana sau o jerba din florile care stim ca au fost placute de persoana decedata.

Cosul dvs. este gol. Pentru a adauga produse in cos va rugam sa va intoarceti in magazin

Livram flori in toata tara  

aranjamente florale | florarie | buchete de flori

Web development by Intel Media